Επιχείρηση 2017-06-19T14:08:07+00:00

Προστασία για την επιχείρηση

Η επιχείρησή σας είναι το άλλο παιδί της οικογένειάς σας. Θέλει τη συνεχή προστασία σας κυρίως όταν το αφήνεται μόνο του.

Η μελέτη για την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού σας πρέπει να γίνει με γνώμονα την ασφάλεια των παγίων, του εξοπλισμού, των εμπορευμάτων και φυσικά του προσωπικού. Αισθητήρια όπως αυτά της κίνησης, πλημμύρας, καπνού, θραύσης υαλοκρυστάλλων, ελέγχου θερμοκρασίας χώρων ψύξης ή κατάψυξης, ελέγχου ανοίγματος θυρών είναι κάποια που με τον σωστό προγραμματισμό, θα διασφαλίσουν την αδιάλειπτη και χωρίς απρόοπτα λειτουργία της επιχείρησης και θα την προστατέψουν από ενέργειες κατά της περιουσίας της σε ώρες και μέρες που δεν λειτουργεί.

Έλεγχος Πρόσβασης

Υπάρχουν χώροι σε κάθε επιχείρηση όπου η πρόσβαση πρέπει να ελέγχεται.

Υπάρχουν χώροι σε κάθε επιχείρηση όπου η πρόσβαση πρέπει να ελέγχεται. Το δωμάτιο των ηλεκτρονικών συστημάτων δεν είναι ένας χώρος όπου έχει οποιαδήποτε εργασία ένας αποθηκάριος και το γραφείο της διοίκησης δεν πρέπει να δέχεται «επισκέψεις» όταν δεν είναι κανείς μέσα. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, διασφαλίζουν ότι κάθε φυσικό πρόσωπο έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται χώρους στους οποίους εξουσιοδοτείται λόγω της φύσης της εργασίας του και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα σε άλλους χώρους όπου δεν έχει καμία εργασία.

Διαχείριση σημάτων

Η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων παρέχει άμεση και διαρκή ενημέρωση για ένα πλήθος πληροφοριών που έχουν σχέση με την ασφάλεια της επιχείρησης.

Η άνοδος της θερμοκρασίας σε ένα καταψύκτη, η ανίχνευση καπνού στον αποθηκευτικό χώρο, η ύπαρξη νερού στο υπόγειο και φυσικά το άνοιγμα του καταστήματος σε μη εργάσιμες ώρες και ημέρες είναι μερικά θέματα τα οποία απαιτούν ενέργειες για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Το σπάσιμο ενός τζαμιού, η ανίχνευση κίνησης σε κλειστό κατάστημα, η ενεργοποίηση του μπουτόν πανικού ή η διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής ή του ρεύματος είναι περιστατικά που απαιτούν δράσεις ακόμα ίσως και άμεση επέμβαση στο χώρο από την αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση η πληροφορία πρέπει άμεσα να μεταβιβαστεί στον κατάλληλο άνθρωπο και αυτό μπορεί να το διασφαλίσει η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων όπου επί 24 ώρες 365 ημέρες το χρόνο, εκπαιδευμένο προσωπικό ελέγχει τα σήματα και ενεργεί βάση πρωτοκόλλου κάνοντας κάθε φορά τις απαιτούμενες ενέργειες.

Δουλεύουν όμως όλα όπως πρέπει;

Είστε μακριά από την επιχείρησή σας ή «απομονωμένος» στο γραφείο και δεν έχετε “εικόνα” του τι συμβαίνει;

Ένα σύστημα εποπτείας αποτελούμενο από ικανό αριθμό καμερών και συσκευής καταγραφής, σας δίνουν την δυνατότητα να ελέγχετε απομακρυσμένα τους χώρους, να δείτε π.χ. το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών από το προσωπικό σας, αν η τροφοδοσία της αποθήκης και οι μεταφορτώσεις έγιναν σωστά, αν η διαχείριση του ταμία είναι αυτή που επιθυμείτε. Το ίδιο σύστημα λειτουργεί και σαν συμπλήρωμα του συστήματος ασφαλείας σας γιατί εκτός της αποτροπής συμβάντων στους χώρους που καταγράφει λόγω και μόνο της παρουσίας του, μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες σε περίπτωση συμβάντος έτσι ώστε να μπορούν να αξιολογηθούν από το προσωπικό ασφαλείας σας ή την αστυνομία.

Ζητήστε τις κατάλληλες οδηγίες από το σύμβουλο ασφαλείας σας τόσο σχετικά με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στην εγκατάσταση, όσο και για τον τρόπο που αυτή πρέπει να γίνει ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη από αυτή σας την επένδυση.

Επαγγελματική χρονομίσθωση; Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Ναι υπάρχει η δυνατότητα χρονομίσθωσης συστήματος συναγερμού που θα επιθυμούσε ο επαγγελματίας ώστε να διασφαλίσει την επιχείρηση του.

Και όχι μόνο… με ένα μικρό αρχικό κόστος και μια μηνιαία συνδρομή, ο επαγγελματίας μπορεί να αποκτήσει ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού χωρίς χρέωση για τις εργασίες εγκατάστασης και καλωδίωσης. Ταυτόχρονα συνδέεται στο Κέντρο Λήψης Σημάτων και απολαμβάνει την Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης (εντός της πόλης). Στο πέρας της διάρκειάς της (48 μήνες) το σύστημα παραδίδεται στην ιδιοκτησία του επαγγελματία.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ