ΠΡΟΙΟΝΤΑ 2017-06-19T19:24:26+00:00

Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού αλλά δεν ξέρετε πως;

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συστήματα Συναγερμού

Το σύστημα συναγερμού που εγκαταστήσατε στο χώρο σας, είτε αυτός είναι οικία, επαγγελματικός χώρος, αποθήκη κλπ., αποτελείται από:

Την κεντρική μονάδα. Είναι το μυαλό και η καρδιά του συστήματος, πάντα έτοιμο να αξιολογήσει ερεθίσματα που θα λάβει και να ενεργήσει βάση του προγραμματισμού του.

Τα περιφερειακά υλικά. Αισθητήρες παντός είδους, ικανά να συλλάβουν ερεθίσματα του περιβάλλοντος όπου θα τοποθετηθούν, εσωτερικά ή εξωτερικά και που έχουν σχέση με την αποστολή που καλείται το σύστημα να εκτελέσει. Ανάλογα με το είδος τους και το ρόλο τους στο σχεδιασμό, έχουν την δυνατότητα να επιδρούν στο περιβάλλον παράγοντας ήχο, φως, να μεταφέρουν φωνή και άλλα.

Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Ένας αριθμός εξαρτημάτων που είναι απαραίτητος στο σύστημα ώστε να μεταφέρονται πληροφορίες μεταξύ μονάδας και αισθητηρίων, να εκτελούνται οι δικές σας εντολές αλλά και να προσαρμόζουν το σύστημα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
Η ALARMS.GR προκειμένου να εξασφαλίσει την ποιότητα που σας αξίζει, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές τους ανά τον κόσμο: INIM, HONEYWELL, BOSCH, AJAX, OPTEX, TAKEX, CIAS

Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την εγκατάσταση ενός συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Με την εγκατάστασή του, οι κάμερες που θα επιλεγούν φέρνουν εικόνα από το χώρο συνεχώς, μέρα ή νύχτα. Η εικόνα αυτή μπορεί να αποθηκεύεται σε σκληρό δίσκο εντός της συσκευής καταγραφής, ώστε εύκολα να αναπαραχθεί σε μια οθόνη τηλεόρασης ή άλλης συσκευής που βρίσκετε στον ίδιο ή σε άλλο χώρο απομακρυσμένα. Επίσης να αναπαραχθεί σε δεύτερο χρόνο ώστε να ελεγχθεί το περιεχόμενο και να αξιολογηθεί σύμφωνα με τις αιτίες που προέτρεψαν στον έλεγχο αυτό. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δοθεί η πληροφορία που μπορεί να συσχετιστεί με την ασφάλεια, την απώλεια εισοδήματος ή την καταστροφή της περιουσίας (Πιστοποίηση συμβάντος). Με την εμφανή παρουσία του συστήματος και τη συνεχή επίβλεψη του καταγραφόμενου υλικού μπορούν να αποτραπούν καταστάσεις πριν να εκδηλωθούν (αποτροπή συμβάντων).

Η μελέτη της εγκατάστασης γίνεται από εμάς, και η επιλογή των υλικών που θα δώσουν το επιθυμητό και αξιόπιστο αποτέλεσμα υλοποιείται με τη συνεργασία μας με καταξιωμένους οίκους παραγωγής καμερών, καταγραφικών και σκληρών δίσκων με τα ανάλογα softwares που διαθέτουν: HIKVISION, SAMSUNG, DAHUA, BOSCH, AXIS

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Ο κίνδυνος της φωτιάς ανήκει στους κινδύνους υψηλής προτεραιότητας και σημασίας. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα θα πρέπει έχει συμπεριλάβει κατά το σχεδιασμό του τονκίνδυνο αυτό, μια και οι συνέπειές του συχνά οδηγούν στην οριστική απώλεια της περιουσίας αλλά και απώλειας ανθρωπίνων ζωών. Ο παράγοντας χρόνος είναι πολύ καθοριστικός για την αποτροπή ή την ελαχιστοποίηση των αποτελεσμάτων ενός τέτοιου συμβάντος.

Η συνεργασία μας με την Ιταλική εταιρεία ΙΝΙΜ στα συστήματα πυρανίχνευσης, μας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής αυτών των υλικών που αξιόπιστα θα μας δώσουν έγκαιρα την πληροφορία ότι στον προστατευόμενο χώρο υπάρχει παρουσία καπνού, φωτιάς ή μια ύποπτη διαφοροποίηση της θερμοκρασίας που χρήζει ενεργειών.
Οι λύσεις πυρόσβεσης ή κατάσβεσης που παρέχουμε μέσω της ACON AE μπορούν να αποτελέσουν λύση στο πρόβλημα της παρουσίας πυρκαγιάς, με τη σωστή μελέτη της εγκατάστασης, την επιλογή των μέσων, αλλά και της διαρκούς συντήρησής τους.

Για το λόγο αυτό, η ετήσια συντήρηση των Πυροσβεστικών Μέσων γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης 618/43/205 & 17230/671/2005 και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 ώστε να πληρούν τους όρους καλής λειτουργίας και ασφάλειας. Πλήρη και αναλυτικά τεχνικά στοιχεία για κάθε συντηρημένο Πυροσβεστικό Μέσο αναγράφονται στο Μητρώο Ετήσιας Συντήρησης της Εταιρείας. Η ετήσια συντήρηση συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση της Εταιρείας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία με καταγραφή του συνόλου των Συντηρημένων πυροσβεστήρων ανά τύπο.

Access Control

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή access control, είναι συστήματα τα οποία ελέγχουν, πιστοποιούν και επιτρέπουν ή όχι την πρόσβαση σε οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Ο χρήστης ή οι χρήστες εφοδιάζονται με το υλικό αναγνώρισής τους ( κάρτα, μπρελόκ κλπ.), όπου είναι καταχωρημένα στοιχεία που ορίζουν το βαθμό πρόσβασης ατόμων σε ορισμένους χώρους της εγκατάστασης. Πέρα από την άδεια πρόσβασης που το λογισμικό θα παραχωρήσει ή όχι στον χρήστη, συμπληρώνοντας την ασφάλεια της εγκατάστασης, μπορούν να δώσουν πληροφορίες όπως ακριβή ώρα εισόδου και εξόδου επισκέπτη, χρόνο παραμονής του, χώρους που επισκέφθηκε, ορομέτρηση προσωπικού.

Τα προιόντα της εταιρείας HONEYWELL, που εμπιστευόμαστε, δίνουν λύσεις στην ασφάλεια διαφόρων εγκαταστάσεων επί σειρά ετών, με εφαρμογές απλές σε οικίες και επιχειρήσεις έως και πολύ απαιτητικές εγκαταστάσεις όπως βιομηχανίες, τράπεζες, αεροδρόμια, λιμένες και άλλων.

Building Management Systems

Τα σύγχρονα κτήρια και εγκαταστάσεις προκειμένου να λειτουργούν , χρησιμοποιούν διαφορετικά συστήματα για την ψύξη, τη θέρμανση, το φωτισμό, την ασφάλεια, τη λειτουργία μηχανημάτων πάσης φύσης που καταναλώνουν ενέργεια προκειμένου να λειτουργούν ομαλά.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης κτηρίων (BMS) με την εγκατάστασή τους, συνδέουν όλα αυτά τα διαφορετικά συστήματα με τρόπο τέτοιο ώστε να εξασφαλίζεται μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης, αύξησης της διάρκεια ζωής τους, μείωση κόστους απασχόλησης προσωπικού που απαιτείται σε άλλη περίπτωση. Είναι ένας τρόπος να αξιοποιηθεί και βελτιστοποιηθεί η ασφάλεια της εγκατάστασης, να επιβλέπεται η κατανάλωση των συνδεδεμένων υποσυστημάτων ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν πόρους και δημιουργούν ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Oι HONEYWELL, DDS και PAXTON είναι εταιρίες που προσφέρουν συστήματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα στις απαιτήσεις των εμπορικών, δημόσιων και μικτών κτηρίων σε όλον τον κόσμο.

Συστήματα Προστασίας Εμπορευμάτων

Η απώλεια εμπορευμάτων από επιχειρήσεις λιανικού κυρίως εμπορίου είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί χρόνια το χώρο. Υπολογίστηκε ότι παγκοσμίως το έτος 2011 το ύψος των εμπορευμάτων που αφαιρέθηκαν από τα ράφια χωρίς αντίτιμο έφτασε τα 115 δισεκατομμύρια δολάρια. Η κλοπή εμπορευμάτων δημιουργεί πρόβλημα όχι μόνο στην κερδοφορία των επιχειρήσεων και στη διαθεσιμότητα των ειδών στο ράφι αλλά και στην απογραφή τους.

Τα συστήματα προστασίας εμπορευμάτων που δημιουργεί η NEDAP έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σώζουν το εμπόρευμα της επιχείρησης από κλοπή, με θεαματικά αποτελέσματα στην κερδοφορία της εταιρείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ