Καλως ηρθατε 2017-08-07T11:15:58+00:00

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Εφ’όσον η ασφάλεια της οικογένειάς και της περιουσίας σας είναι κάτι που σας απασχολεί και θέλετε να δώσετε την ορθότερη λύση, τα συστήματα ασφαλείας της Alarms.gr είναι η καλύτερη επιλογή.

Για μια εικοσαετία ασχολούμαστε αποκλειστικά με το αντικείμενο με πάνω από 4000 εγκαταστάσεις.
Είμαστε «επαγγελματίες» του χώρου αφού η εταιρεία είναι αδειοδοτημένη προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας, από την Ελληνική Αστυνομία, όπως προστάζει ο νόμος.

Μελέτη και Εγκατάσταση

Η μελέτη και εγκατάσταση γίνεται από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς μηχανικούς, εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία και αποτελεσματικότητα.

Δεν είμαστε μια εταιρία που απλά πουλάει συστήματα ασφαλείας. Είμαστε επαγγελματίες του χώρου και γι’αυτό επιλέγουμε εκπαιδευμένους και καταρτισμένους σωστά εργαζόμενους για να προσφέρουμε λύσεις ακόμα και στα πιο πολύπλοκα project. Τα συστήματα ασφαλείας δεν είναι κάτι απλό, χρειάζεται μελέτη από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και εγκατάσταση από πτυχιούχους ηλεκτρολόγους, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ζημιά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ποιοτικός εξοπλισμός

Συνεργαζόμαστε με τους πιο καταξιωμένους οίκους χρησιμοποιώντας αξιόπιστα υλικά καλυπτόμενα από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η πολιτική ποιότητας της Alarms.gr συνίσταται κατ’ αρχήν στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της σε κάθε συναλλαγή που έχουν με την επιχείρηση και στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης κάλυψη των αναγκών τους. Για το σκοπό αυτό η Alarms.gr συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρείες στον ελληνικό και διεθνή χώρο, ελέγχοντας τα προς διάθεση προϊόντα.

Υπηρεσίες που δεν θα βρείτε πουθενά

Πείτε μας την ανάγκη σας, εμείς έχουμε την λύση

Παρέχουμε υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων, συντήρησης εξοπλισμού, Άμεσης Επέμβασης στο χώρο κατά τις νυχτερινές ώρες, τεχνικού ασφαλείας επί 24ώρου βάσεως και πολλά άλλα που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη και ασφαλέστερη.
Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι η καρδιά και ο νους κάθε αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας. Είναι το κεντρικό σημείο λήψης και διαβίβασης σημάτων και εντολών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια των πελατών μιας εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που σέβεται τους πελάτες της.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ