Σπίτι 2017-08-07T11:35:00+00:00

Προστασία και ξεγνοιασιά

Συναγερμοί σπιτιών. Μην αφήνετε την περιουσία σας απροστάτευτη.

Και προσφέρει περισσότερα από το να κρατάει εσάς και την οικογένεια σας ασφαλή… σας προσφέρει ξεγνοιασιά και μπορεί να σας κρατά συνδεδεμένους με το σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Τα προϊόντα μας είναι εύκολα στη χρήση, ώστε να τα λειτουργούν όλα τα μέλη της οικογένειας, παρέχοντας ένα επίπεδο απλότητας και ευκολίας που πραγματικά θα εκτιμήσετε.

Οι τοίχοι έχουν αυτιά… και μάτια

Οι προηγμένοι αισθητήρες, ανιχνεύουν την κίνηση μέσα και έξω από το σπίτι ή τον ήχο σπασίματος ενός τζαμιού, για να σας προστατεύουν από τους εισβολείς.

Αυξάνουν την αποτελεσματικότητα του συστήματος ασφαλείας και σας παρέχουν την ολοκληρωμένη προστασία της οικίας που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν εντοπίσουν πλημμύρα, απότομη αύξηση θερμοκρασίας στο χώρο ή παρουσία καπνού, συμβάλλοντας έτσι στην ελαχιστοποίηση εμφάνισης επικίνδυνων καταστάσεων και ζημιών στο σπίτι σας. Σε μια προστατευμένη περιοχή μέσα ή έξω – λαμβάνετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δράσετε γρήγορα.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Πρόσβαση απ’όπου κι αν βρίσκεστε, γρήγορα και εύκολα

Η απομακρυσμένη πρόσβαση αναφέρεται στη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα ασφαλείας σας μέσω ενός smartphone ή αλλής συσκευής με δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Προσφέρει πρόσβαση στις λειτουργίες του συστήματος, επιτρέπει την προβολή της κατάστασης του και τη λήψη ειδοποιήσεων μέσω sms ή email.

Εσείς κοιμάστε. Εμείς όχι.

Παρακολούθηση μέσω κεντρικού σταθμού.

Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολάυσετε την ασφάλεια σας χωρίς περιττές ενοχλήσεις, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα αν το σύστημα ασφαλείας σας παρακολοθείται από έναν κεντρικό σταθμό. Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες της οικιακής ασφάλειας είναι πάντα έτοιμοι να σας ενημερώσουν και να στείλουν βοήθεια στο σπίτι σας, σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, διάρρηξης, πυρκαγιάς κλπ. Οι συναγερμοί σπιτιών της Alarms.gr εγγυώνται την ασφάλειά σας.

Ενσύρματο ή ασύρματο σύστημα;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενσύρματου και ασύρματου συστήματος.

Τα ασύρματα συστήματα έχουν την μικρότερη παρέμβαση στο κτήριο κατά την τοποθέτηση τους. Παρέχουν το ίδιο επίπεδο ασφαλείας όπως τα ενσύρματα, κοστίζουν όμως περισσότερο και απαιτούν συχνότερη συντήρηση κυρίως λόγω των πολλών συσσωρευτών που διαθέτουν. Ένα συμβόλαιο συντήρησης είναι ιδανικό να συμπεριλαμβάνεται, ώστε να διασφαλιστεί ότι το σύστημα θα δουλέψει σωστά, όταν θα έρθει η στιγμή να αποδείξει την αξία του. Είναι ιδανικά όταν ο ιδιοκτήτης τους αλλάζει μόνιμη έδρα.

Τα ενσύρματα συστήματα θεωρούνται πιο αξιόπιστα, μιας και η τροφοδοσία των αισθητηρίων αλλά και η επικοινωνία μεταξύ των αισθητήρων και της κεντρικής μονάδας γίνεται μέσω «σύρματος». Δεν χρειάζονται συχνή συντήρηση αλλά απαιτούν εγκατάσταση καλωδίωσης της οποίας η αισθητική, εξαρτάται εν πολλοίς από την εμπειρία του συνεργείου του εγκαταστάτη. Αποτελούν μια πιο μόνιμη λύση ασφάλειας ενός χώρου.

Εγκατάσταση (Do It Yourself) ή εγκαταστάτης.

Τι να επιλέξω;

Η εγκατάσταση DIY (Do It Yourself) σημαίνει ότι ο εξοπλισμός ασφαλείας τοποθετείται από εσάς ακολουθώντας τις οδηγίες που εμπεριέχονται στη συσκευασία. Αυτά είναι συνήθως ασύρματα συστήματα.

Ένα επαγγελματικά εγκατεστημένο σύστημα απαιτεί συνήθως και κόστος εγκατάστασης. Το πλεονέκτημα ενός επαγγελματικά εγκατεστημένου συστήματος είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το λάθος κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Ένας επαγγελματίας θα διασφαλίσει ότι το σύστημα έχει ρυθμιστεί σωστά και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε. Επίσης, θα αναλάβει ο ίδιος τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την εγγύηση που συνοδεύει το σύστημα για την ορθή λειτουργία του, σε περίπτωση της όποιας αστοχίας υλικού. Τα επαγγελματικά εγκατεστημένα συστήματα μπορούν να είναι είτε ασύρματα είτε ενσύρματα.

Ναι… αλλά τι πραγματικά συνέβη;

Το σύστημά σας ενεργοποίησε τον συναγερμό και το Κέντρο σας ειδοποίησε για αυτό. Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί;

Απάντηση στο ερώτημα αυτό, θα μπορούσε να δώσει ένα σύστημα εποπτείας ή καμερών όπως ευρύτερα είναι γνωστό, που θα επιβλέπει την οικία σας εξωτερικά ή ακόμα και εσωτερικά με δυνατότητα καταγραφής επί εικοσιτετραώρου βάσεως. Έτσι μπορείτε να έχετε συνεχή επίβλεψη του χώρου σε πραγματικό χρόνο μέσω οθόνης ή smartphone και να επιβεβαιώσετε το όποιο περιστατικό ή να ανατρέξετε αργότερα για να δείτε το καταγεγραμμένο υλικό.

Ο σύμβουλος ασφάλειας που θα επιλέξετε, θα σας κατευθύνει για τη σωστή επιλογή των υλικών και την τοποθέτησή τους ώστε να βλέπετε πραγματικά αυτό που θέλετε.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ