ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2017-06-19T12:00:57+00:00

Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού αλλά δεν ξέρετε πως;

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σύνδεση με Κεντρικό Σταθμό Λήψεως Σημάτων Συναγερμού

Οι ώρες εργασίας της επιχείρησής σας είναι καθορισμένες; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε αν η καθημερινή έναρξη των εργασιών καθώς και η αποχώρηση του προσωπικού έγινε βάση προγράμματος. Επίσης αν έγινε κανονικά ο οπλισμός του συστήματος κατά την αποχώρηση ή εκτελέστηκε κάποιος αφοπλισμός σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. Συνδεθείτε με την υπηρεσία και λάβετε ενημέρωση άμεσα για την όποια παρέκκλιση ώστε να λάβετε τα μέτρα σας.

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ένα μηνιαίο report των συμβάντων σας, ο Κεντρικός Σταθμός μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι σε θέση να σας ενημερώσει εγγράφως, στέλνοντάς σας σε email όλες τις εντολές που έχουν σταλεί από το σύστημα συναγερμού σας καθώς και τις ενέργειες που έχουν γίνει και έχουν σχέση με αυτά, αναλυτικά με ημερομηνία και ώρα.

Εφ’όσον το σύστημα συναγερμού που εγκαταστήσατε στο χώρο σας είναι εξοπλισμένο με σύστημα επικοινωνίας GPS/GPRS, ο Κεντρικός Σταθμός Λήψεως Σημάτων έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με αυτόν, σε πολύ συχνά χρονικά διαστήματα ώστε να ελέγξει και να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη επικοινωνία συστήματος – σταθμού και να μην χαθεί κανένα συμβάν.

Τα συνδεδεμένα στο σύστημα συναγερμού σας αισθητήρια πλημμύρας ή διαρροών, σε περίπτωση συμβάντος θα ενεργοποιήσουν ένα alarm στον κεντρικό σταθμό και αυτός με τη σειρά του θα σας ενημερώσει άμεσα για το πρόβλημα. Θα αποφύγετε έτσι δύσκολες καταστάσεις όπως καταστροφή της περιουσίας, των εμπορευμάτων σας κλπ.

Ότι πιο δυσάρεστο και καταστροφικό για μια οικία ή επιχείρηση είναι η φωτιά. Ειδικά αισθητήρια που συμπληρώνουν το σύστημα συναγερμού του χώρου σας, τοποθετημένα σε σημεία ικανά να αντιληφθούν έγκαιρα την παρουσία καπνού ή φλόγας, θα δώσουν σε ικανοποιητικό χρόνο συναγερμό. Ο Κεντρικός Σταθμός Λήψεως Σημάτων είναι η υπηρεσία που θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο ενημέρωσής σας αλλά και των αρμοδίων φορέων ώστε να γίνει έγκαιρα η κατάσβεση ή να ελαχιστοποιηθεί η προκληθείσα ζημιά.

Σύνδεση με Κεντρικό Σταθμό Λήψεως Εικόνας

Σχεδιάζοντας την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού σε ένα χώρο, κύριο μέλημα είναι η επίτευξη υψηλού βαθμού ανίχνευσης των συμβάντων. Ταυτόχρονα όμως αυτό αυξάνει την πιθανότητα λήψης ψευδοσυναγερμών. Συναγερμών δηλαδή που η πραγματική αιτία πρόκλησής τους είναι άσχετη με την παραβίαση της ασφάλειας του χώρου ( κάποιο πουλί, ένα ζώο, καιρικά φαινόμενακλπ) που όμως μπορεί να αποτελεί μια επαναλαμβανόμενη ενόχληση. Εδώ δίνει λύση ο συνδυασμός συστημάτων και υπηρεσιών. Με την οπτική επιβεβαίωση συναγερμών, ο χειριστής λαμβάνει το συναγερμό από τα αισθητήρια του συστήματος και ταυτόχρονα, μέσω του εγκατεστημένου συστήματος καμερών, ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων πριν και μετά το σήμα από το σημείο επίβλεψης του συγκεκριμένου αισθητήρα . Αξιολογεί το σήμα και αν πιστοποιήσει κίνδυνο προβαίνει τότε στις κατάλληλες ενέργειες ( ενεργοποίηση σειρήνας, άναμμα προβολέων, ειδοποίηση υπευθύνων, ειδοποίηση αρχών κλπ). Έχει επίσης τη δυνατότητα μέσω μικροφωνικής, να μιλήσει στον εισβολέα, αποτρέποντάς τον να συνεχίσει τις ενέργειές του. Όλα αυτά άμεσα και σε πραγματικό χρόνο. Αν πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή παραβίαση της ασφάλειας του χώρου, αρχειοθετεί το συμβάν απλά και δεν θα έχει ενοχληθεί άσκοπα κανείς εφ όσον δεν υπάρχει και πραγματικός λόγος.
Με την υπηρεσία verifIQation που περιεγράφηκε πιο πάνω, οδηγούμε την αποτροπή στο δρόμο της καταστολής.

Θέλετε να είστε ήσυχος ότι υπάρχει συνεχής επίβλεψη του χώρου σας όλο το 24ωρο; Είναι κάτι που φυσικά δεν μπορείτε να το κάνετε μόνος. Αφήστε το σε εμάς. Με την υπηρεσία οπτικής περιπολίας, ο χειριστής του Κέντρου Λήψης Εικόνας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μέσω του συστήματος καμερών του χώρου σας, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τους επιτηρούμενους χώρους χωρίς να υπάρχει κάποιος συναγερμός. Έτσι ξέρετε ότι ένας «φύλακας» ελέγχει την περιουσία σας συνεχώς και έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει και να ενεργήσει έτσι ώστε να αποτρέψει δυσάρεστες καταστάσεις για εσάς, ακόμα και πριν αυτές εκδηλωθούν.

Εφ΄όσον η ασφάλεια του χώρου είναι κάτι σημαντικό για εσάς, είναι σημαντικότερο για εμάς. Η επιτήρησή του πρέπει να είναι αδιάλειπτη και γι’αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Σε περίπτωση που μια ή περισσότερες κάμερες σταματήσουν να στέλνουν εικόνα στο Κέντρο, αυτό μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός (μια απλή βλάβη), μπορεί όμως να είναι και μια κακόβουλη πράξη. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα γεγονός που αποτελεί συναγερμό και θα ειδοποιηθείτε για την απώλεια της ή των καμερών, ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν η αποκατάσταση που θα δώσει πάλι στο σύστημά σας το 100% της αποτελεσματικότητάς του.

Τοποθετημένες κάμερες και αισθητήρια στο χώρο σας εσωτερικά ή εξωτερικά έχουν προγραμματιστεί να στέλνουν έναν όγκο πληροφοριών συνεχώς ο οποίος πρέπει κατάλληλα να αξιολογείται ώστε να υπάρχει αμφίδρομη σχέση μεταξύ μηχανής και χειριστή. Έτσι ολοκληρώνεται η έννοια της ασφάλειας. Στα πλαίσια αυτά, η αδιάλειπτη επικοινωνία είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες. Τα συστήματα χρησιμοποιούν δρόμους τηλεφωνικούς, διαδικτυακούς, κυψελωτούς ή δορυφορικούς. Η διακοπή της επικοινωνίας είναι ένας συναγερμός για εμάς σημαντικός ο οποίος θα ενημερώσει προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια και να γίνουν οι ενέργειες αποκατάστασης το συντομότερο δυνατό.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ