Εταιρία 2017-06-19T18:02:46+00:00

Ποιοί είμαστε

Η ομάδα της Alarms.gr αποτελείται από κορυφαία στελέχη του χώρου της Ασφάλειας με πολυετή εμπειρία σε συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας. Με τη βοήθειά μας θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε τι πραγματικά χρειάζεστε, όσον αφορά την ασφάλεια των αγαπημένων σας και την προστασία της περιουσίας σας.

Μέσα από την πολυετή μας πείρα έχουμε κατανοήσει ότι αυτό που οδηγεί τις επιτυχημένες επιχειρήσεις δεν είναι ο τζίρος, αλλά η ικανοποίηση του πελάτη. Έτσι δεν προτείνουμε λύσεις που εξυπηρετούν τον τζίρο μας, αλλά τις πραγματικές σας ανάγκες.

Φιλοσοφία

Όντας ήδη ο κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων ασφαλείας στην Μεσσηνιακή αγορά, πιστεύουμε ότι η υψηλή ποιότητα είναι ο θεμέλιος λίθος αυτής της πορείας και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε.

Άλλωστε είμαστε πεπεισμένοι ότι η εταιρική μας φιλοσοφία, η οποία συνοψίζεται στο ότι “η πορεία της εταιρείας είναι ευθέως ανάλογη με την ικανοποίηση των πελατών της” είναι το κλειδί της επιτυχίας της. Βασισμένη στην υψηλή τεχνογνωσία της, η alarms.gr προσπαθεί να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της και ταυτόχρονα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Ανάμεσα στις αρχές που διέπουν την επιχειρηματική και τεχνολογική μας δραστηριότητα περιλαμβάνονται: ο σχεδιασμός με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια των συστημάτων μας και τη συνεχή τεχνολογική βελτίωση.

Όραμα

Όραμα της alarms.gr είναι να καταστεί μέσα από τη δημιουργία τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ηγετική μορφή στο χώρο της, όχι μόνο στην Μεσσηνιακή αγόρά, αλλά και σε ευρύτερο κύκλο.

Αποστολή

Αποστολή της alarms.gr είναι να προσαρμόζει τις ικανότητές της στις ανάγκες της αγοράς, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η alarms.gr ξεχωρίζει για τις καινοτομίες της, την ακεραιότητά της και την ηθική της δέσμευση. Ως «οικογενειακή» επιχείρηση, η alarms.gr, μπορεί να δώσει νέες απαντήσεις και κατάλληλες λύσεις με ένα και μόνο στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και την εμπέδωση ενός αισθήματος ασφαλείας στο κοινό.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ