Πελάτες 2017-07-14T10:27:41+00:00

Εμπειρίες Πελατών για τα συστήματα ασφαλείας της Alarms.gr

Χρήστος Π.
Χρήστος Π.Ιδιώτης
“Επέλεξα να τοποθετήσω ενσύρματο σύστημα συναγερμού από την Alarms.gr. Επειδή δεν είχε γίνει πρόβλεψη κατά την κατασκευή του σπιτιού, φοβήθηκα ότι οι παρεμβάσεις θα ήταν σοβαρές. Αντίθετα όλες οι καλωδιώσεις έγιναν με τέτοιο τρόπο που σχεδόν δεν φαίνονται. Πράγματι επαγγελματική δουλειά.”
Βασιλική Κ.
Βασιλική Κ.Επιχειρηματίας
“Ανοίγοντας μια μικρή επιχείρηση στην πόλη, τα έξοδα ήταν πολλά. Το έξοδο για συναγερμό ήταν μηδαμινό γιατί απευθυνόμενος στην Alarms.gr βρήκα συνολική λύση, εγκατέστησα σύστημα, συνδέθηκα σε κέντρο λήψης σημάτων και έχω άμεση επέμβαση περιπολικού τις βραδινές ώρες αν συμβεί οτιδήποτε. Όλα αυτά με ένα χαμηλό μηνιαίο ποσό.”
Παύλος Μ.
Παύλος Μ.Λογιστής
“Εγκατέστησα σύστημα συναγερμού από την ALARMS.GR για να προστατεύσω το σπίτι μου στη Μάδαινα Μεσσηνίας. Στην περιοχή έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις, Δύο απόπειρες έχουν και σε εμένα τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω εξωτερική προστασία που και τις δύο φορές απομάκρυνε τους διαρρήκτες έγκαιρα.”
Ιωάννα Μ.
Ιωάννα Μ.Ιδιωτικός Υπάλληλος
“Η ασφάλειά της οικογένειάς μας ήταν κάτι που τον τελευταίο καιρό απασχολούσε έντονα το σύζυγό μου και εμένα. Αναζητήσαμε διάφορα συστήματα ασφαλείας, απευθυνθήκαμε σε πολλούς εγκαταστάτες και δεχθήκαμε πολλές προσφορές. Η τιμή μας απασχόλησε ιδιαίτερα αλλά επιλέξαμε να συνεργαστούμε με επαγγελματίες του χώρου που μας έδωσαν την πιο ολοκληρωμένη λύση. Αξιόπιστα υλικά, πλήρης υπηρεσίες και στη διάθεσή μας για όποιο πρόβλημα 24 ώρες το 24 ωρο. Σήμερα η Alarms.gr είναι ο 24 ωρος φύλακάς μας.”
Νικήτας Γ.
Νικήτας Γ.Δημόσιος Υπάλληλος
“Πρίν δυο χρόνια, μετά από διαρρήξεις στη γειτονιά μου στη Μικρή Μαντίνεια, έβαλα συναγερμό από την ALARMS.GR. το Γενάρη προσπάθησαν να διαρρήξουν και εμένα, μπαίνοντας από παράθυρο στο πίσω μέρος της οικίας μου ενώ εγώ έλειπα στην Αθήνα. Το σύστημα μπήκε άμεσα σε λειτουργία και τους απομάκρυνε. Εγώ έμαθα άμεσα για Την απόπειρα εισβολής στο σπίτι μου, από το κέντρο λήψης σημάτων. Από το αποτέλεσμα αποδείχτηκε ότι έκανα σωστή επιλογή και στους γνωστούς προτείνω να τοποθετήσουν συναγερμό πριν συμβεί και σε αυτούς κάτι και να επιλέξουν τη συγκεκριμένη εταιρεία.”
Γιώργος Σ.
Γιώργος Σ.Επιχειρηματίας
“Έχω εμπιστευθεί την ασφάλεια του σπιτιού μου και της επιχείρησής μου στην Καλαμάτα, στην ALARMS.GR δεκαπέντε χρόνια τώρα. Πέρυσι το καλοκαίρι έπεσα θύμα απόπειρας διάρρηξης στο κατάστημά μου. Οι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα εισόδου αλλά το σύστημα ασφαλείας λειτούργησε άψογα και απέφυγα τα χειρότερα. Η αποτροπή ήταν άμεση καθώς και η ανταπόκριση του κέντρου λήψης σημάτων και της αστυνομίας.”
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ