Έξυπνο Σπίτι 2017-07-26T13:11:56+00:00

Θέλετε να το αποκτήσετε; Τηλεφωνήστε τώρα στο 2721081625!

Έξυπνο σπίτι – Ajax Security

Συνδυάζουμε την επιστήμη και την τεχνολογία, δημιουργώντας έναν ασφαλή κόσμο.

Τα συστήματα της Ajax Security συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα τόσο των κυριότερων συστημάτων DIY (“doityourself”) όσο και των επαγγελματικών συστημάτων συναγερμού.
H φιλική πλατφόρμα διαχείρισης από το κινητό σας τηλέφωνο θα σας κάνει να ξεχάσετε κακές εμπειρίες από άλλες πλατφόρμες του παρελθόντος και να σας βάλει στον κόσμο των smarthome λειτουργιών.
Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις του συστήματος απευθείας στο κινητό σας, ή να εμπιστευθείτε μια εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας για την παρακολούθηση του συστήματός σας με ένα κλικ.

Ο κόσμος του AJAX

Όταν η ασφάλεια γίνεται τέχνη

Θέσαμε στους εαυτούς μας τον φιλόδοξο στόχο να αναπτύξουμε ένα σύστημα ασφαλείας εξ’αρχής, κάνοντάς το παράλληλα μια μοντέρνα αλλά και σοβαρή επαγγελματική λύση. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το οικοσύστημά μας για τους οικιακούς αυτοματισμούς, διεισδύοντας βαθύτερα στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας. Πιστεύουμε ότι το μέλλον βρίσκεται στο “διαδίκτυο των πραγμάτων” (Internet of Things) με την ασφάλεια σαν πρωταρχικό άξονα.
Τα συστήματα Ajax χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και τη διαθεσιμότητα σε δύο χρώματα (μαύρο/άσπρο), είναι κομψά, καλοσχεδιασμένα και προσφέρονται για τοποθέτηση ακόμη και σε χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις εσωτερικού σχεδιασμού. Ένα σύστημα συναγερμού της smarthome εποχής που θα αγαπήσετε.

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις για το σύστημα ασφαλείας AJAX

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ένα πολύπλοκο σύστημα που ελέγχεται εύκολα

Το Ajax είναι το αποτέλεσμα μιας εποχής που οι υπολογιστές γίνονται πιο περίπλοκοι, αλλά η χρηστικότητα βελτιώνεται ακόμα πιο γρήγορα.
Δημιουργήσαμε ένα σύστημα ασφαλείας που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί, με πλήρη έλεγχο του από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας.

Εγκαταστήστε το σύστημα AJAX με 3 απλά βήματα

1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή AJAX στο κινητό σας τηλέφωνο

2. Τοποθετήστε τον εξοπλισμό AJAX όπου εσείς νομίζετε

3. Απολαύστε την ασφάλεια AJAX

ΛΗΨΗ ΤΩΡΑ
ΛΗΨΗ ΤΩΡΑ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ